all this lonely nights, i can´t sleep and my eyes are simpley popping out cus' of my insomnia


Sömnlösa svarta nätter och jag vrider mig svettig på de skrynkliga lakanen. Det plågar mig och jag vet inte längre hur jag klarar av dagarna. Rödsprängda och svarta ringar under ögonen, bombande huvudvärk och dimmiga dar. Månader har gått och det blir bara värre och värre. Det är precis som att efter en hel dag där hjärnan varit ur funktion och plötsligt så sätts den på nattetid och tankarna gör mig yr av allt snurrande. Jag bokstavligt talat orkar inte längre...


summer



Jag saknar sommaren.

in the middle of the night

just suttit och ritat i en 3-4 timmar och mina ögon håller på o ploppa ut av trötthet, och den e inte ens färdig än. klockan är 02.45 och jag som tänkt lägga mig tidigt.. nej nu ska jag sova!! godnatt

host..

jag orkar inte vara sjuuuuuuuk längre!! som sagt, sjukling var det här ja. mest legat och läst bra böcker, ätit glass för att det är så svalt och skönt för halsen, sprungit (lunkat) ner en runda i källarn och letat efter gamla leksaker från 90-talet. hittade en hel drös kan jag säga! och resten av kvällen så har jag upptagit min barndoms ååh så kära sysselsättning, leka! eller mest suttit o skrattat åt dom, ni vet alla de där furbeesarna (stavning?) som var så populära ett tag och nån annan som jag totalt glömt namnet på.. helt underbara i alla fall!

What do you think I´d see if I could walk away from me?



I´m gonna watch the blue birds fly
over my shoulder
I´m gonna watch them pass me by
maybe when I´m older


Vet du hur vacker du är när du skrattar?


Jag saknar dina leenden som brukade lysa upp även en så dyster värld som våran.

sena nätter och jag snurrar runt runt på isen under en stjärnklar natthimmel

satan vad jag är trött. kom hem sent igår, (studiedag idag!) jag gick hela vägen hem från fridhem, vilket är genom hela stan och jag tror att det har haft sina effekter.. borde verkligen, verkligen plugga. stort historia prov imorn men orkar inget annat än att ligga i sängen och läsa en bra bok. jag väntar ett stort ig. ont i halsen och illamående har jag också, uhs. nej, nu är det sängen som gäller!

please don´t turn away again, please don't turn me into them

Igentligen hade jag en himmlans massa att göra idag, men när jag har för mycket o göra (läxor) lägger jag bara av. Struntar i det, och gör annat. Så som att lära sig göra inbakad fläta på sig själv i stället. Just nu sitter jag med en utav de bättre flätorna jag gjort under kvällen i håret och småkramp i armarna. Ska nog köra på en ny omgång snart, öva öva öva! Jag har alltid älskat inbakade flätor och har alltid tjatat på min mamma om att hon ska lära sig, och efter hur många år som hellst tvingas jag ta saken i egna händer! Men men, uhss jag borde verkligen göra matten just nu men det känns lite för sent nu faktiskt..


my new blog!


Ny blogg!!
 Orkade inte med den gamla, det brukar bli så efter ett tag. Åt i alla fall b&j igår, kanske till och med den äkligaste smaken. Trode inte b&j hade äkliga smaker? fav smaken = alltid slut..
Linn

RSS 2.0